Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Breelaan 52 in Bergen (Nh) 1861 GG

Breelaan 52

1861 GG Bergen (Nh)
Huurprijs € 2.980,- p.m.
072-5155844

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m²
Lees meer

Omschrijving

Aan de Breelaan 52 in Bergen bieden wij u namens onze opdrachtgever een bedrijfsruimte aan waarin tot voor kort een garagebedrijf was bevestigd. De ruimte is zeer geschikt voor het stallen of verkopen van auto's of bijvoorbeeld boten/sloepen. Maar u kunt ook denken aan het inrichten...
Lees meer

Omschrijving

Aan de Breelaan 52 in Bergen bieden wij u namens onze opdrachtgever een bedrijfsruimte aan waarin tot voor kort een garagebedrijf was bevestigd. De ruimte is zeer geschikt voor het stallen of verkopen van auto's of bijvoorbeeld boten/sloepen. Maar u kunt ook denken aan het inrichten van de ruimte als sportzaal, expositie- of tentoonstellingsruimte. 

De bedrijfsruimte bestaand hoofdzakelijk uit 3 verschillende ruimten, te weten een entree/showroom van ca. 100 m2 en een grote open ruimte van 400 m2 met een daar achter gelegen magazijn. 
Aan de voorzijde bevindt zich een buitenterrein c.q. parkeerplaats of stallingsruimte van 150 m2. Het pand via de Notweg aan de achterzijde te bereiken, waar u op eigen terrein nog 2 auto's kunt parkeren. 

De bedrijfshal wordt verwarmd via heaters, de showroom wordt verwarmd door een radiator. De lichtstraten in de hal zorgen voor een goede lichtinval. 

De aanvaarding kan op korte termijn plaatsvinden.
De maximale verhuurperiode is 2 jaar. 

De huurprijs is exclusief BTW en exclusief bovenwoning. 
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.980,- per maand Aanvaarding direct Aanvaarding toelichting Verhuur voor een periode van maximaal 2 jaar. BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar toelichting verbouwd in '74 en '90 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 500 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Logistieke functie
Ja
Prijs
€ 35.750,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
500 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
150 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.